FORUM KS DRAMLJE Seznam forumov FORUM KS DRAMLJE
Vse o krajevni skupnosti Dramlje in njenih vaških skupnostih.





NAPOVEDUJEMO: Turnir v namiznem tenisu bo 18.2.2012

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    FORUM KS DRAMLJE Seznam forumov -> ŠPORTNO DRUŠTVO ŠEDINA
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
PRIMOZ
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.03. 2008, 10:44
Prispevkov: 549
Kraj: Dramlje

 PrispevekObjavljeno: 05 Feb 2012 16:36    Naslov sporočila: NAPOVEDUJEMO: Turnir v namiznem tenisu bo 18.2.2012 Odgovori s citatom Back to top

NAMIZNI TENIS SE BLIŽA
Prvi del prireditve TVS 2012 bo v soboto 18.2.2012, s pričetkom ob 9.00 uri, v telovadnici OŠ Dramlje. Pravila točkovanja so takšna kot pretekla leta, vse ostalo pa sledi v vabilih.

TERMIN ZA PREOSTALI DISCIPLINI ŠE NI DOLOČEN
Za preostala turnirja (nogomet in odbojka) je za določitev termina še dovolj časa. Ni pa izključeno, da bosta obe prireditvi v obdobju avgust - spetember, saj je vreme v začetku poletja, ko je ponavadi nogomet, precej deževno, tako smo imeli zadnjih nekaj let obilne težave s tem.

V PETO SEZONO TVS BOLJ ŠPORTNO...
Obilne težave povzročajo tudi stalni nemiri pri nogometnem turnirju, zgodovina se ponavlja pri enih in istih, zato bom pred tem delom tekmovanja opravil tudi najmanj eno izključitev oz. prepoved tekmovanja. Sprenevedanja bo tokrat konec, vstopamo v peto (5) sezono t.i. vaških iger, ki so namenjene medsebojnemu druženju, ne pa kreganju in fizičnemu nasilništvu!!

Lani napovedani sestanek organizatorjev ekip do konca marca ne morem sklicati, ker imam preveč vseh drugih obveznosti, zato težko napovedujem kdaj bo. Če sestanek ne bo v fizični obliki, ga bom naredil na dopisni ravni, kjer boste izrazili svoje pobude, predloge in pripombe.
Nekih večjih težav tako ni, razen stalnega obmetavanja med ekipami, v smislu kdo lahko sodeluje v ekipi in kdo ne more. Osebno res ne mislim poleg vsega drugega še preverjat kdo izpolnjuje pogoje in kdo ne, bom pa za to imenoval tekmovalno komisijo ki bo iz različnih VS, njihova naloga bo, da takšne zadeve preverijo.
 
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    FORUM KS DRAMLJE Seznam forumov -> ŠPORTNO DRUŠTVO ŠEDINA Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.